چرا کسب و کار اینترنتی؟
در کسب و کار اینترنتی عرصه فعالیت شما بسیار وسیع است اینگونه شما شانس بیشتری برای معرفی و یا فروش محصولات و خدمات خود دارید. همچنین از نظر زمانی یا مکانی محدودیتی ندارید و میتوانید در هر زمان با مخاطبان خود از هرجای جهان در ارتباط باشید. کسب و کار اینترنتی سرعت بیشتری در معرفی شما به مخاطب دارد.
چرا کسب درآمد برای دانشجویان متفاوت است؟
ممکن است برای شما این سوال پیش بیاید که چرا به کسب درآمد دانشجویان به صورت جداگانه می پردازیم و دانشجویان را از سایر مردم جدا می دانیم! در ادامه به این سوال پاسخ داده ایم :
-
محدودیت زمانی دانشجویان
دانشجویان مشغول به تحصیل هستند و باید بیشتر زمان خود را صرف درس و کلاس های دانشگاه کنند. بنابراین زمانی برای فعالیت و کار به صورت فیزیکی ندارند و اگر جایی برای کار حضور فیزیکی داشته باشند به درس و دانشگاه خود آسیب می رسانند. اما در کسب و کار اینترنتی می توانند تنها در زمان های فراغت خود فعالیت کنند، در حالی که فروشگاه اینترنتی آنها ۲۴ ساعته در حال فعالیت است.
-
محدودیت مکانی برای دانشجویان
اکثر دانشجویان در شهری به غیر از شهر مادری خود مشغول به تحصیل هستند و اگر کسب و کاری در شهر محل تحصیل خود راه اندازی کنند یا جایی مشغول به کار شوند، نهایتا باید بعد از اتمام تحصیل آن جا را رها کنند.
اما کسب و کار اینترنتی محدودیت مکانی ندارد و می توانند فروشگاه اینترنتی خود را از هرجایی مدیریت کنند.
-
محدودیت سرمایه برای دانشجویان
دانشجویان، به خصوص اگر در شهر دیگری تحصیل کنند، سرمایه محدودی برای تهیه خوراک و کتاب های مورد نیازشان دارند. حال اگر بخواهند کسب و کاری راه بیندازند، باید جایی را اجاره کنند و هر ماه بخشی از سرمایه اندک خود را به اجاره محل کارشان اختصاص دهند، علاوه بر این تضمینی برای سود آوری کسب و کار آنها نیست.
اما در کسب و کار اینترنتی به محل کار نیازی نیست و می توانند حتی از خوابگاه فروشگاه اینترنتی خود مدیریت کنند.
-
آینده کاری دانشجویان بعد از اتمام درس
اگر شما در رشته مورد علاقه خود تحصیل می کنید و در نظر دارید پس از اتمام درس خود در همین زمینه فعالیت کنید، باید بدانید که نیاز به رزومه کاری دارید. هنگامی که کسب و کار خود را راه اندازی می کنید در واقع شروع به جمع آوری رزومه کاری خود می کنید و با فعالیت کاری در رشته خود، پس از دانشگاه یک رزومه کامل در دست دارید.
اما اگر رشته مورد علاقه خود تحصیل نمی کنید و یا در نظر دارید در دوران دانشجویی در زمینه دیگری فعالیت کنید، بهتر است یک کسب و کار پر درآمد راه اندازی کنید و برای خود سرمایه جمع کنید.
7 ایده کار اینترنتی برای دانشجویان
اگر در نظر دارید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید اما ایده ای ندارید و یا دچار شک و تردید هستید با ما همراه باشید. در مطلب ایده های کسب و کار اینترنتی ایده های دیگری برای شروع کسب و کار اینترنتی گفته ایم.
1. کسب درآمد از تولید محتوا
امروزه بیشتر سایت ها و فروشگاه های اینترنتی برای معرفی سایت خود و ارتقا رتبه خود در موتورهای جست و جو به دنبال ارائه محتوای ارزشمند به مخاطبان خود هستند، اینگونه هم محصولات و خدمات خود را معرفی می کنند و هم اعتماد مخاطبان خود را جلب می کنند. شما می توانید با این سایت ها یا فروشگاه های اینترنتی همکاری کنید و برای آنها محتوا تولید کنید.
همچنین می توانید یک سایت یا پیج اینستگرامی راه اندازی کنید و با ارائه محتوای ارزشمند و جالب مخاطب جذب کنید و پس از مدتی تبلیغات بگیرید و از این راه کسب درآمد کنید.
2. کسب درآمد از همکاری در فروش
بسیاری دیگر از دانشجویان هستند که تخصصی برای معرفی و یا محصولی برای فروش ندارند. این به این معنا نیست که نمی توانند از طریق اینترنتی درآمدی کسب کنند، آن ها می توانند به سادگی در فروش محصولات و خدمات دیگران با آنها همکاری کنند و درآمد کسب کنند.
شما میتوانید از طریق سیستم همکاری در فروش آنلاین با سایر فروشندگان و کسب و کارهای اینترنتی همکاری کنید و نهایتا پورسانت خود را دریافت کنید.
همچنین می توانید عمده فروشی های یک محصول را پیدا کنید و سایتی برای فروش محصول مورد نظر راه اندازی کنید، در این صورت هنگامی که مشتری به شما سفارش بدهد، شما محصول را تهیه می کنید و برای او ارسال می کنید. در این روش شما سود بیشتری می برید.
3. کسب درآمد از فریلنسری
فریلنسری به این معناست که شما با توجه به تخصص خود پروژه ای دریافت می کنید و سپس در زمان مشخص شده از طرف کارفرما پروژه را تحویل خواهید داد.
مزیت فریلنسری برای دانشجویان این است که نیاز نیست برای یک شرکت کار کنند بنابراین ساعت کاری مشخصی ندارند و می توانند در زمان فراغت خود پروژه را انجام دهند. شما می توانید این نوع از پروژه ها را در سایت های اینترنتی مخصوص این کار دریافت کنید.
علاوه بر این می توانید برای خودتان رزومه کاری تهیه کنید و به صورت مستقل شروع به کار کنید .همچنین ممکن است پس از مدتی مشتری های ثابت داشته باشید.
4. کسب درآمد با فروش محصولاتی که سرمایه کم نیاز دارند
شما می توانید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید اما اگر سرمایه چندانی ندارید، محصولاتی را انتخاب کنید که تهیه آنها سرمایه زیادی نیاز نداشته باشد مثل پوشاک، لوازم آرایشی، لوازم جشن و ….
به این صورت شما سود بیشتری با سرمایه اولیه کم کسب می کنید. همچنین با فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام می توانید مخاطبان بیشتری را برای فروشگاه خود جذب کنید.
5. کسب درآمد از مهارت و تخصص
بسیاری از دانشجویان در یک زمینه خاص مهارت و تخصص دارند، برای راه اندازی کسب و کار از این طریق، بهترین ایده آموزش و ارائه ی تخصص و مهارت تان به مخاطب است.
شما میتوانید با راه اندازی یک پیج اینستاگرامی و یا یک سایت شروع به معرفی و آموزش تخصص به مخاطبان خود کنید. به این شکل هم مهارت و تخصص خود را معرفی کرده اید و هم از این طریق کسب درآمد می کنید.
بیشتر بخوانید: ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران
6. تدریس آنلاین
یکی از روش هایی که به آن اشاره شد فریلنسری بود اما شما یا آموزش مهارت و دانش خود در فضای اینترنت به دیگران نیز می توانید کسب درآمد کنید. برای این کار می توانید یک سایت آموزشی راه اندازی کنید و یا در وب سایت هایی که در این حوزه فعالیت دارند عضو شده و به ازای آموزش مبلغی را دریافت کنید.
7. اینفلوئنسر شوید
اینفلوئنسر به افرادی گفته می شود که در یک حوزه خاص شروع به تولید محتوا برای مخاطبان خود می کنند و می توانند تاثیر زیادی بر عموم مردم داشته باشند.
این شغل بصورت جدی در اینستاگرام در حال انجام است، البته افرادی نیز وجود دارند که از طریق سایت به این کار پرداخته اند. برای ورود به این حوزه می توانید در یک زمینه که به آن علاقه دارید فعالت کنید و مخاطب جذب کنید، سپس با انجام تبلیغات به کسب درآمد برسید.
در پایان
در این محتوا بهترین ایده کسب و کار اینترنتی برای دانشجویان را بیان کردیم. اگر دانشجویی هستید که ترجیح می دهید در دوران دانشجویی خود مشغول به کار باشید، کسب و کار اینترنتی بهترین گزینه برای شما است. به این صورت هم به کلاس های دانشگاه و درس های خود می رسید و هم رزومه کاری خود را تکمیل می کنید و کسب درآمد دارید.