چگونه طراح سایت شویم؟

جمعه, 18 آبان 1403 12:55
امتیاز شما به این مطلب
(37 رای‌ها)

چگونه طراح سایت شویم؟

 

شاید فکر کنید که برای طراح سایت شدن با وجود برندهایی که اکنون فعالیت می کنند برای شما دیر شده است؛ اما اداره آمار ایالات متحده اعلام کرده است که این شغل در چند سال اخیر نزدیک به 13% رشد داشته است و با شیب بالایی رو به افزایش است. طبق این آمار می توان گفت هنوز هم طراحی سایت یکی از شغل های پردرآمد در دنیا محسوب می شود. در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد که چگونه طراح سایت شویم؟ آیا باید به تمام زبان های برنامه نویسی مسلط باشید؟ 

طراح سایت کیست؟

طراح سایت به شخصی گفته می شود که یک وب سایت اینترنتی را با خلاقیت و مهارت های فنی که دارد راه اندازی می کند. یک طراح سایت بایستی همواره دانش خود را بروز نگهدارد تا بتواند سایت های مدرن و متناسب با نیاز کاربران طراحی نماید.

 

چطور طراح سایت شویم؟

به طور کلی طراحی سایت به دو شکل طراحی اختصاصی یا کدنویسی و طراحی به کمک سیستم های مدیریت محتوای آماده انجام می شود. در ابتدا برای پاسخ به سوال چگونه طراح سایت شویم  و طراحی سایت رو از کجا شروع کنیم، باید انتخاب کنیم که کدام روش را می خواهیم در پیش بگیریم.

 

انتخاب روش طراحی سایت

اولین گام برای اینکه چطور طراح سایت شویم؟ انتخاب روش طراحی سایت می باشد. اگر می خواهید طراحی سایت به کمک سیستم مدیریت محتوای آماده را انتخاب کنید، بهتر است با وردپرس شروع کنید. وردپرس در حال حاضر یکی از بهترین سیستم های آماده است که به شما کمک می کند تا در سریعترین زمان ممکن یک وب سایت داشته باشید.در مقاله چرا وردپرس توضیح داده ایم: به چه علت وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوا است. برای اینکه بتوانید به کمک وردپرس یک طراح سایت شوید، به کمتر از 2 ماه زمان نیاز دارید. این در حالیست که برای طراحی سایت به روش اختصاصی یا همان طراحی سایت با کدنویسی، حداقل به 3 تا 6 ماه زمان نیاز دارید تا بتوانید کدنویسی مربوطه را یاد بگیرید. 

اکنون متوجه شدید چگونه یک طراح سایت شویم، اما بهترین روش یادگیری طراحی سایت کدام است؟ طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی؟ اگر نظر ما را بخواهید، بهتر است ابتدا طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرید. با این کار می توانید از همان ابتدا درآمد داشته و به مرور مهارت های خود را افزایش داده و برنامه نویسی را نیز یاد بگیرید. به این ترتیب توانسته اید 2 مهارت را یاد بگیرید و همزمان نیز درآمد داشته باشید. علاوه بر این با یادگیری زبان برنامه نویسی php می توانید هر تغییری را نیز در وردپرس اعمال کنید یا برای آن پلاگین بنویسید. درآمد طراحی سایت از طریق این دو روش نیز با یکدیگر تفاوت دارد. پیشنهاد می کنم مطلب درآمد طراحی سایت در ایران را در این باره بخوانید.

 

1- یادگیری وردپرس (وردپرس چیست)

یکی از روش ها برای پاسخ به سوال چطور طراحی سایت یاد بگیریم، وردپرس است. در حال حاضر محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای آماده در دنیا، وردپرس است که به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به یادگیری زبان برنامه نویسی، یک سایت طراحی کنید. در واقع وردپرس همان هسته اولیه سایت یا بخش Back-End سایت را تشکیل می دهد. به کمک قالب های مختلف نیز می توان ظاهر سایت را آماده نمود. نظر ما در مورد سوال برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟ وردپرس است.

یادگیری وردپرس

 

قالب سایت چیست؟

قالب سایت به کمک زبان های برنامه نویسی css و html طراحی شده و می توان به کمک آن ظاهر سایت را با هزینه بسیار کمتر آماده کرد. در صفحه "قالب سایت رایگان" قالب های آماده ای برای شروع به کار شما قرار داده ایم که همین الان، به صورت رایگان می توانید آنها را دریافت نمایید.

 

وظیفه شما به عنوان طراح سایت چیست؟

شاید این سوال برایتان مطرح شود که اگر هسته اولیه سایت به کمک وردپرس در اختیار ما قرار می گیرد و ظاهر سایت نیز به کمک قالب های آماده طراحی می شود، پس نقش ما در مسیر طراحی سایت چیست؟

پس از نصب وردپرس، باید قالب را روی آن سوار کنید و تنظیمات اولیه را نیز اعمال کنید. برای این کار شما نیاز به تخصص و مهارت لازم را دارید. پس اینطور نیست که تنها با دانلود کردن وردپرس بتوانید یک سایت با امکانات کامل داشته باشید. شما باید آنقدر تخصص داشته باشید که بتوانید افزونه های مختلف را روی وردپرس نصب کرده و تنظیمات را برای هر کدام اعمال کنید و اصول طراحی سایت را به درستی اجرا کنید.

 

چطور وردپرس را یاد بگیریم؟

یکی از ویژگی های منحصر به فرد وردپرس، این است که منابع آموزشی زیادی برای یادگیری آن وجود دارد. به دلیل محبوبیت بسیار زیاد این سیستم، شما می توانید منابع ایرانی و خارجی زیادی را برای یادگیری پیدا کنید. شما می توانید علاوه بر خرید دوره های آموزشی، در یوتیوب و آپارات نیز از آموزش ها استفاده کنید. در ادامه برخی از اصطلاحات و مواردی که باید بلد باشید را به شما خواهیم گفت:

هاست: به فضایی گفته می شود که روی آن اطلاعات سایت بارگذاری خواهد شد؛ در واقع شبیه به یک کامپیوتر همیشه روشن عمل می کند.

دامنه: دامنه سایت همان آدرس سایت است که به کمک آن کاربران می توانند شما را پیدا کنند. هر دامنه از دو بخش اصلی نام سایت و پسوند تشکیل شده است. در مطلب " دامنه چیست؟ " به صورت کامل در این باره صحبت کرده ایم.

در مطلب " آموزش طراحی سایت با وردپرس " آموزش های لازم را به شما داده ایم تا بتوانید در کمترین زمان و بدون دانش کدنویسی، طراحی سایت در خانه انجام دهید.

 

2- آشنایی با افزونه های ضروری وردپرس

در ادامه پاسخ به سوال چجوری طراحی سایت یاد بگیرم، نوبت به آشنایی با افزونه های وردپرس می رسد. وردپرس به تنهایی نمی تواند نیاز های شما را برآورده کند و یک سایت کامل در اختیار شما قرار بدهد. بلکه نیاز است تا افزونه های مختلفی را روی آن نصب کنید تا امکانات یک سایت کاربر پسند را داشته باشد. در ادامه لیستی از افزونه های کاربردی وردپرس را به شما معرفی کرده ایم:

  • یکی از عوامل تاثیر گذار در سرعت لود سایت وردپرسی، استفاده از تصاویر با حجم بهینه در سایت می باشد. شما می توانید با استفاده از افزونه های بهینه سازی تصویر، عکس های دلخواه خود را با کمترین حجم و کیفیت بالا در سایت بارگذاری کنید. 
  • از آنجا که مسئله امنیت در سایت ها از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزونه های امنیتی وردپرس به شما کمک می کنند تا سدهای امنیتی سایت خود را قوی تر کنید.
  • بدون سئو هیچ سایتی نمی تواند در اولین نتایج جستجو با رتبه دلخواه خود نمایش داده شود. افزونه های سئو وردپرس مسیر سئو سایت را برای شما آسان تر می کنند.
  • پس از آن که سایت وردپرسی خود را راه اندازی کردید، با استفاده از افزونه های فروشگاهی وردپرس می توانید آن را به یک فروشگاه اینترنتی با قابلیت های کامل تبدیل کنید.
  • به دلیل اهمیت زیاد سرعت بالای سایت از نظر الگوریتم های گوگل، آشنایی و نصب افزونه های افزایش سرعت سایت برای سایت وردپرسی شما بسیار مفید می باشد. 

 چگونه یک طراح سایت شویم

3- آشنایی با صفحه ساز و یادگیری آنها

در سال های گذشته کار کردن با وردپرس نیز مشکلات خاص خود را داشت؛ اما در حال حاضر به کمک صفحه سازها می توانید تنها با جابجایی موس خود، هر نوع تغییری را روی سایتتان اعمال کنید. به کمک صفحه ساز ها یا المنتور ها می توانید جداول مختلف، کادربندی و … را به هر صفحه اضافه کنید و آنها را در هر جای صفحه جابجا کنید.

معروفترین صفحه ساز، المنتور است که در دو نسخه رایگان و پرو موجود می باشد. یادگیری کار با این صفحه ساز حرفه ای به شما کمک می کند تا صفحات سایت را مطابق نظرات مشتریان با هر سلیقه ای طراحی کنید.

 

4- طراحی سایت را شروع کنید!

خبر خوب این است که شما می توانید با همین میزان دانش نیز برای طراحی سایت اقدام کنید.اما اگر بخواهیم بگوییم چگونه یک طراح سایت حرفه ای شویم؟ باید یک سری مهارت ها را در خود تقویت کنید. در ابتدای کار بهتر است از سایت های فریلنسری کمک بگیرید و پروژه های مختلفی را قبول کنید. با این کار می توانید نمونه کارهای مختلفی را برای خود آماده کرده و تخصص خود را نیز افزایش بدهید. برای گرفتن پروژه های مختلف می توانید در سایت هایی مانند دیوار، شیپور، جابینجا و … ثبت نام کرده و مهارت های خود را ذکر کنید. به این شکل کارفرمایان مختلف شما را پیدا کرده و پروژه های خود را به شما می سپارند. با گذشت زمان همین تجربه های اولیه کمک می کنند تا شما یک طراح سایت حرفه ای شوید.

طراحی سایت با صفحه ساز

 

5- با سایت سازها آشنا شوید

علاوه بر سیستم مدیریت محتوای وردپرس، سیستم دیگری به نام سایت ساز وجود دارد. سایت سازها این امکان را فراهم می کنند تا در عرض چند دقیقه، یک سایت با امکانات کامل راه اندازی کنید. درواقع سایت سازها از پیش آماده شده اند و تنها با وارد کردن نام دامنه به طور اختصاصی برای کسب و کارها راه اندازی می شوند. برای مثال با سفارش سایت ساز وب پویا و مشخص نمودن نوع سایت مدنظرتان می توانید در کمترین زمان سایت فروشگاهی، شرکتی و ... خود را دریافت نمایید. آشنایی با سایت ساز به شما کمک می کند تا در آینده بتوانید سایت های آماده برای مشتریان خود راه اندازی نمایید. در صفحه قیمت طراحی سایت با وردپرس می توانید انواع نسخه های فروشگاه ساز وب پویا به همراه نمونه کارها در این زمینه مشاهده نمایید.

 

برای طراحی سایت به چه سیستمی نیاز داریم؟

در صورتی که قصد راه اندازی سایت با وردپرس را دارید، سیستمی با ویژگی های معمولی کفایت می کند. تنها لازم است سیستم شما به اینترنت متصل شود و حداقل کارها را بتوان روی آن انجام داد. چرا که در طراحی سایت با وردپرس حجم زیادی از اطلاعات بر روی سرور سایت شما ذخیره می شود.

 

مهارت های لازم برای طراحی سایت

در ادامه یادگیری این که چطور طراح سایت شوید، یک سری از مهارت ها برای شروع طراحی سایت لازم است و به شما در مسیر یادگیری کمک میکند. 

 

1- css و html را یاد بگیرید

گفتیم که به کمک وردپرس می توانید بدون نیاز به کدنویسی، یک سایت کامل داشته باشید. اما در دنیای پر رقابت امروز، یادگیری وردپرس به تنهایی کافی نیست. شما باید بتوانید مهارت مورد نیاز طراحی سایت با وردپرس را به صورت تخصصی یاد گرفته و خودتان آن را سفارشی سازی کنید. یعنی طبق نیاز مشتری تغییرات لازم را اعمال کنید. علاوه بر این اگر بتوانید در زمینه طراحی قالب نیز مهارت کسب کنید، قطعا رضایت مشتریانتان را نیز جلب خواهید کرد. بنابراین پیشنهاد می کنیم زبان های css و html را یاد بگیرید. به کمک این دو زبان می توانید قالب های آماده را سفارشی سازی کرده و یا از ابتدا طراحی کنید.

 

2- یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید

اما برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است؟ وردپرس با زبان php نوشته شده است؛ به همین دلیل لازم است تا برای پیشرفت بیشتر در این زمینه، زبان برنامه نویسی php را نیز بلد باشید. به این ترتیب در صورت بروز هر نوع مشکلی می توانید خودتان آن را حل کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید. همچنین در صورتی که یک زبان برنامه نویسی مانند php را بلد باشید، یادگیری دیگر زبان های برنامه نویسی نیز آسان می شود.

 یادگیری زبان برنامه نویسی

 

3- جاوا اسکریپت را بیاموزید

یکی دیگر از پیش نیاز های یادگیری طراحی سایت، یادگیری جاوا اسکریپت است. زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت یا JS یکی از زبان های برنامه نویسی بسیار محبوب در دنیا محسوب می شود که برای طراحی هر نوع سایتی لازم است. اگر این زبان برنامه نویسی را نیز یاد بگیرید می توانید موقعیت های شغلی بیشتری را جذب کنید. یادگیری این زبان نیاز به زمان زیادی ندارد.

 

4- اصول طراحی را بیاموزید

در ادامه پاسخ به سوال برای طراحی سایت چه چیزهایی باید بلد باشیم؟ نوبت به یادگیری اصول طراحی می رسد. آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی، باعث رشد شما در حرفه طراحی سایت می شود. در واقع اگر با مهارت های گرافیکی آشنا شوید، می توانید نمونه کارهای بهتری داشته باشید و درآمد بیشتری هم کسب کنید. یکی از اصول مهم طراحی سایت، طراحی کاربری است، به این معنا که سایتی که طراحی می شود کاربر پسند باشد. گرافیک و ظاهر جذاب یکی از فاکتورهای طراحی کاربری است. پیشنهاد می کنم در این راستا کار با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و ایلستریتور را تا حدودی یاد بگیرید.

 

5- یادگیری دیجیتال مارکتینگ

یکی دیگر از مهارت های لازم برای طراحی سایت با وردپرس، یادگیری دیجیتال مارکتینگ است. در حوزه طراحی سایت دانستن اصول دیجیتال مارکتینگ باعث رشد و پیشرفت شما در این حوزه می شود. چرا که در دیجیتال مارکتینگ تمام تلاش بر معرفی و تبلیغ کسب و کار از طریق رسانه های دیجیتال می باشد. شما به عنوان یک طراح سایت با یادگیری دیجیتال مارکتینگ می توانید به مشتریان خود کمک کنید تا پس از راه اندازی سایت خود در فضای رقابتی اینترنت، مشتری جذب کنند.

 

6- در انتخاب شغل نهایی وسواس نباشید

با ورود به حوزه طراحی سایت به مرور زمان مهارت های گوناگونی کسب می کنید. در واقع شاید در ابتدا 5 سال دیگر خودتان را یک طراح سایت حرفه ای ببینید اما با گذشت زمان متوجه می شوید که حوزه سئو برایتان مناسب تر است. این اتفاق یک امر طبیعی است و افراد بسیاری نیز با ورود به این حوزه دستاوردهای گوناگون و دور از برنامه ریزی داشته اند. اگر مطابق مراحل گفته شده عمل کنید، مسیر درستی را در پیش گرفته اید و موفق خواهید شد. اما برایتان مهم نباشد که سرانجام به عنوان یک طراح سایت مشغول به کار می شوید یا یک طراح و گرافیست.

 

7- مهارت ارتباط با مشتری داشته باشید

در کنار مهارت هایی مانند کدنویسی، کار با افزونه های وردپرس و ... هنگام ارتباط با مشتریان باید مهارت های ارتباطی مانند نحوه قیمت گذاری، ارائه مشاوره به مشتریان و ... را نیز به خوبی بلد باشید. چرا که ارتباط با مشتریان یک اصل مهم در فروش است. 

 

درآمد طراح سایت چقدر است؟

اکنون این سوال برایتان مطرح می شود که درآمد طراح سایت چقدر است؟ علاوه بر مهارت های طراحی سایت، شما باید توانایی مذاکره، فروش و اعتماد به نفس کافی را نیز داشته باشید. چرا که باید بتوانید مشتریان خود را متقاعد کنید که شما را به عنوان طراح سایت خود انتخاب کنند. به طور کلی درآمد طراح سایت به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ نوع وب سایت طراحی شده، تخصص و مهارت طراح، نیاز کارفرما، امکانات سایت، قالب وب سایت و … می تواند در هزینه طراحی سایت و در نهایت درآمد شما تاثیر گذار باشد. اگر در این زمینه مهارت و تخصص کافی داشته باشید، درآمد شما به 40 میلیون هم خواهد رسید.

 

یادگیری طراحی سایت چقدر طول میکشد؟

مدت زمانی که طول می کشد تا شما طراحی سایت را کامل یاد بگیرید، به تلاش و اراده خودتان بستگی دارد. اما به طور میانگین بین 3 تا 6 ماه زمان یادگیری طول می کشد. هر چقدر تمرین و تکرار بیشتری داشته باشید، طراحی سایت را سریع تر یاد می گیرد.

 

در آخر

در این محتوا تلاش کردیم به این سوال پاسخ بدهیم که چگونه طراح سایت حرفه ای شویم؟ و  چگونه طراحی سایت یاد بگیریم، همانطور که گفتیم برای اینکه بتوانید طراح سایت شوید، ابتدا باید نوع طراحی سایت را مشخص کنید. اگر ابتدای راه هستید، بهتر است با یادگیری وردپرس شروع کنید. با این کار می توانید در زمان کوتاه به کسب درآمد مشغول شده و سپس به یادگیری یک زبان حرفه ای تر بپردازید.

 

بروزرسانی در جمعه, 18 آبان 1403 12:55

نیاز به مشاوره دارید؟

031-32640006 / 09129252046
شنبه تا پنجشنبه / 9 الی 17
 

اینماد و مجوزها

اینماد

  کانال تلگرام وب پویا  صفحه اینستاگرام وب پویا  کانال آپارات وب پویا  لینکداین وب پویا