قرارداد طراحی سایت وردپرسی ( دانلود نمونه قرارداد)

چهارشنبه, 20 تیر 1403 09:06
امتیاز شما به این مطلب
(20 رای‌ها)

قرارداد طراحی سایت با وردپرس

بستن قرارداد طراحی سایت وردپرسی این اطمینان را به شما خواهد داد که در آینده با مشکل مواجه نشده و طبق آنچه صحبت شده است، خدمات را دریافت کنید. بسیاری از افراد ضرورتی برای بستن قرارداد طراحی سایت ندیده و همین مسئله سبب می شود در آینده ای نه چندان دور با طراح به مشکل بخورند. اما قرارداد طراحی سایت با وردپرس چیست و چه نکاتی باید در آن ذکر شود؟ با ما همراه باشید تا به شما آموزش بدهیم که چطور برای بستن قرارداد طراحی سئو سایت و قرارداد طراحی سایت وردپرسی اقدام کنید. همچنین به بررسی نکات قرارداد طراحی سایت می پردازیم.

 

قرارداد طراحی سایت وردپرس چیست؟

قرارداد به معنای یک توافق بین دو شخص برای انجام دادن کاری است. قرارداد طراحی سایت نیز توافق بین شخص و یک شرکت طراحی سایت است که در آن اشخاص مستلزم به انجام یکسری وظایف می شوند. از جمله عوامل تشکیل دهنده قرارداد عبارتند از: ضمانت، موضوع قرارداد تنظیم شده، هزینه قرارداد، زمان پرداخت هزینه ها، زمینه کاری و تعهدات، فسخ قرارداد، مالکیت معنوی، عدم افشای اطلاعات و پشتیبانی. در ادامه به معرفی هر کدام از این عوامل می پردازیم.

قبل از تنظیم قرارداد طی یک جلسه برای مشتری تمامی امکانات یک سایت وردپرسی را توضیح دهید. سپس از او بخواهید بر روی کاغذ نمای کلی سایت را طراحی کند تا بهتر به نتیجه برسید. اینگونه مشتری با دریافت یک سری اطلاعات کلی، مفهوم خود را واضح تر بیان می کند.
طی توضیحات خود از کلمات انگلیسی که مشتری متوجه آنها نمی شود استفاده نکنید. این کار نه تنها شما را حرفه ای نمی کند، بلکه مشتری از صحبت کردن با شما خسته می شود. نمونه قرارداد طراحی سایت

نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس 

شما می توانید در ادامه دو فایل word نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس را دانلود کنید و آن را مطابق با زمینه کاری و خدمات خود اصلاح کنید. فایل زیر برای نمونه قرارداد طراحی وب سایت نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

عوامل تشکیل دهنده قرارداد طراحی سایت وردپرسی

علاوه بر نمونه قرارداد طراحی سایت وردپرس که در بالا در اختیارتان گذاشتیم، در ادامه بخش های مختلف قرارداد طراحی سایت وردپرسی را به طور کامل معرفی می کنیم. نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس

1. هزینه طراحی سایت با وردپرس در قرارداد

در این قسمت میزان هزینه پرداختی توسط مشتری به شرکت طراحی سایت مشخص می شود. این هزینه بر اساس ویژگی هایی که مشتری برای طراحی سایت در نظر گرفته مشخص می شود. از جمله خدماتی که در هزینه قرارداد طراحی سایت با وردپرس نقش دارد، می توان به طراحی لوگو و قالب اختصاصی، مدت زمان اجرای پروژه، خدمات پشتیبانی سایت و … اشاره کرد. همچنین در این بخش نحوه پرداخت هزینه و قسط بندی هزینه ها نیز هم ذکر خواهد شد. (قیمت طراحی سایت با وردپرس)

 

2. موضوع قرارداد طراحی سایت با وردپرس

در این قسمت ابتدا تاریخ دقیق با نوع طراحی سایت نوشته می شود. سپس هر کدام از طرفین با معرفی کامل مشخصات خود از جمله، نام و نام خانوادگی، کدملی، شماره تلفن و ... نقش کارفرما و مجری را نیز مشخص می کنند. سپس با مشخص شدن شرایط قرارداد آن را امضا می کنند.

در این بخش باید سایر خدماتی که کارفرما دریافت می کند نیز مشخص شود. به عنوان مثال اگر علاوه بر طراحی سایت، خدماتی نظیر دیتا اینتری یا سئو نیز ارائه می شود، باید به صورت کامل ذکر شود.

 

3. مدت زمان اجرای پروژه

یکی از عواملی که در اکثر مواقع باعث اختلاف طرفین قرار داد می شود، مشخص نبودن مدت زمان اجرای پروژه و تحویل آن است. هنگامی که همه چیز در قرارداد به طور واضح و شفاف ذکر شود، تمام کارها با سرعت و نظم خاصی صورت می گیرد. 

ذکر زمان دقیق تحویل پروژه و همچنین نوشتن بندی مبتنی بر اینکه اگر در موعد مشخص شده پروژه تحویل داده نشد، طرفین چه وظایف و حقوقی دارند نیز الزامی است.

 

4. ذکر زمینه کاری در قرارداد طراحی سایت با وردپرس

از دیگر نکات مهمی که حتما لازم است در قرارداد خود ذکر کنید، زمینه کاری است. در این قسمت تمام وظایف شرکت طراحی سایت مشخص می شود تا همه چی برای کارفرما روشن باشد. برای مثال برخی افراد تصور می کنند خدمات پشتیبانی سایت به طور رایگان و همیشه در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

در صورتی که اکثر شرکت ها برای ارائه خدمات پشتیبانی هزینه دریافت می کنند. بهتر است چنین مواردی را در یک بند برای مشتریان توضیح دهید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید. قرارداد طراحی سایت با وردپرس

5. ذکر شرایط فسخ قرارداد طراحی سایت با وردپرس

طی یک قرارداد ممکن است اتفاقات بسیاری رخ دهد که باعث برهم خوردن قرارداد شود. یکی از مواردی که به قرارداد طراحی سایت با وردپرس اعتبار می بخشد، مشخص بودن عوامل فسخ قرارداد برای طرفین قرارداد است. در قرارداد خود مشخص کنید که تحت چه شرایطی امکان قطع همکاری وجود دارد و خسارت وارد شده چگونه پرداخت می شود. همچنین اگر می خواهید اسرار کسب و کارتان حفظ شود، در قرارداد خود بندی را به عدم افشای اطلاعات اختصاص دهید.

 

6. مالکیت معنوی

در این بند از قرارداد در صورتی که مشتری یک محصول منحصر به فرد را عرضه می کند، از شما تعهدی مبنی بر عدم همکاری با شرکت رقبا در آینده دریافت می کند.

 

7. ذکر نحوه پشتیبانی

در این بند از قرارداد شرکت طراح سایت موظف می شود تا در آینده به رفع اشکالات و سوالات مشتری بپردازد. برای مثال شرکت وب پویا پس از طراحی سایت، به مشتریان خدمات پشتیبانی 6 ماهه رایگان ارائه می کند. بنابراین موظف است طی این 6 ماه مشکلات مشتری را برطرف کند. پس از آن مشتری می تواند برای دریافت پشتیبانی هزینه پرداخت کند.

 

8. امضا طرفین قرارداد

در انتها لازم است دو طرف قرار داد به معنای موافقت قرارداد، آن را امضا کنند. در صورت امضا نشدن قرار توسط یکی از طرفین، قرارداد ارزشی نخواهد داشت.

 

قرارداد طراحی سایت چه اصولی دارد؟  

برخی اوقات مشتریان تصور می کنند طراحان سایت بایستی تمام امور سایت آنها را بدون دریافت هزینه انجام دهند و از تعرفه ها و وظایف یک طراح سایت با خبر نیستند. همچنین مشتریان نیز با اعتماد به یک شرکت طراح، هزینه ها را پرداخت می کنند و در انتظار دریافت سایت برای کسب و کار خود هستند.

در این میان یک قرارداد معتبر بین دو طرف، باعث رفع ابهامات و اطمینان بیشتر برای مشتری خواهد شد. هنگام نوشتن نکات قرارداد ممکن است، یک سری موارد مهم را فراموش کنید. همین موضوع در آینده باعث به وجود آمدن مشکلاتی بین شما و مشتریانتان خواهد شد.

بنابراین بهتر است با پرداخت هزینه از متخصصین با تجربه در این زمینه کمک بگیرید تا یک قرارداد معتبر برای کسب و کار خود داشته باشید. البته امکان استفاده از قراردادهای آماده نیز وجود دارد. اکنون که با نحوه بستن قرارداد طراحی سایت آشنا شدید، در ادامه به شما می گوییم که چرا به قرارداد طراحی سایت نیاز داریم.

قرارداد طراحی سایت با وردپرس

 

3 اشتباه بزرگ طراحان سایت

در ادامه به بررسی یک سری از اشتباهات بزرگ طراحان سایت می پردازیم.

1. تحویل پروژه زودتر از موعد ذکر شده

بسیاری از طراحان سایت پروژه را زودتر از موعد ذکر شده به کارفرما تحویل می دهند؛ چرا که آنها میخواهند پروژه های بیشتری را دریافت کرده و درآمد بیشتری کسب کنند.. اما باید به این نکته توجه کنید که علاوه بر سرعت، کیفیت سایت تحویل داده شده هم مورد اهمیت است. شما باید بتوانید از همه لحاظ رضایت مشتری را جلب کنید. به همین دلیل کیفیت کارتان را فدای زمان و درآمد نکنید.

 

2. دریافت دستمزد بسیار پایین

طراحان تازه کار برای داشتن مشتری و کسب درآمد حاضر به انجام پروژه های سخت و بزرگ با هزینه های بسیار پایین هستند. توجه داشته باشید ارزش زمان شما بیشتر است. به همین دلیل حتی اگر ابتدای کار هستید و مشتری زیادی ندارید، هر پروژه ای و با هر قیمتی را قبول نکنید. چرا که کارهای شما به عنوان رزومه ای از شما خواهند بود و در آینده نقش مهمی در بازار کارتان خواهند داشت.

 

3. عدم تنظیم قرارداد طراحی سایت

بسیاری از طراحان و مشتریان حاضر به بستن قرارداد نیستند. آنها تصور می کنند با این کار دچار ضرر شده و یا ممکن است مسئولیتشان سنگین شود. اما امروزه مردم ترجیح می دهند اصولی تر و با اطمینان بیشتری کارشان را پیش ببرند. حتی اگر خدماتتان را به صورت آنلاین هم ارائه می کنید، بهتر است که قراردادی را به صورت آنلاین میان خود و کارفرما ببندید. به این ترتیب هیچ یک از طرفین نمی توانند مدعی چیزی فراتر از بند های قرارداد شوند.

 

قرارداد طراحی سایت و سئو

قرارداد طراحی سایت و سئو یک سند معتبر، الزام آور و تضمین شده است که کلیه حقوق کارفرما و شرکت مربوطه را مشخص می کند. طی این قرارداد هر دو طرف ملزم به انجام یک سری اقدامات و رعایت قوانین می شوند. با بستن قرارداد طراحی سایت و سئو، هیچ نگرانی برای طرفین در مورد نحوه دریافت و پرداخت هزینه ها وجود نخواهد داشت. تنظیم قرارداد برای طراحی و سئو سایت بسیار مورد اهمیت می باشد.

قرارداد طراحی سایت و سئو

 

چرا به قرارداد طراحی سایت و سئو نیاز داریم؟ 

استفاده از قراردادی مکتوب دغدغه های شما را نسبت به کاری که انجام می دهید، کم خواهد کرد. طبق قرار داد، افراد ملزم می شوند تا تمامی وظایف خود را در موعد مشخص و به درستی انجام بدهند. علاوه بر این در صورت عدم رضایت کارفرما یا درست انجام نشدن اقدامات توسط فرد یا شرکت مربوطه، ضرر و زیان به صورت کامل و مشخص باید جبران و پرداخت شود. در نتیجه با بستن قرارداد هیچ کدام از طرفین ضرر نخواهند دید. شما می توانید از نمونه قرارداد طراحی سایت و سئو که در بالا در اختیارتان گذاشتیم، استفاده کنید.

 

❔︎ سوالات متداول

قرارداد طراحی سایت با وردپرس چیست؟

قرارداد به معنای یک توافق بین دو شخص برای انجام دادن کاری است. قرارداد طراحی سایت نیز توافق بین شخص و یک شرکت طراحی سایت است که در آن اشخاص مستلزم به انجام یکسری وظایف می شوند.

 

عوامل تشکیل دهنده قرارداد طراحی سایت چیست؟

 ضمانت، موضوع قرارداد تنظیم شده، هزینه قرارداد، زمان پرداخت هزینه ها، زمینه کاری و تعهدات، فسخ قرارداد، مالکیت معنوی، عدم افشای اطلاعات و پشتیبانی.

 

قرارداد طراحی سایت وردپرس چند بند دارد؟

بندهای قرار داد طراحی سایت تعداد مشخصی ندارد و به نیاز و خواسته کارفرما بستگی دارد. اما به طور کلی بین 8 تا 15 بند می باشد.

 

در پایان

در این مطلب سعی کردیم نکات و عوامل تشکیل دهنده قرارداد طراحی سایت را برایتان به صورت کامل شرح دهیم. علاوه بر این شما می توانید با دانلود نمونه قرارداد طراحی وبسایت، خدمات طراحی سایتتان را اصولی تر و بدون مشکل پیش ببرید.

 

بروزرسانی در چهارشنبه, 20 تیر 1403 09:06

نیاز به مشاوره دارید؟

031-32640006 / 09129252046
شنبه تا پنجشنبه / 9 الی 17
 

اینماد و مجوزها

اینماد

  کانال تلگرام وب پویا  صفحه اینستاگرام وب پویا  کانال آپارات وب پویا  لینکداین وب پویا