چرا کسب و کار آنلاین غذا؟!
غذا یکی از نیازهای ضروری انسان است و اصولا مردم دنبال غذاهای جدید، بهداشتی و خوشمزه هستند. اما مسلما نمی توانند تمامی رستوران ها را بررسی کنند و از آنجایی که در دنیای امروز زمان بسیار گران بها شده است، سفارش آنلاین غذا بهترین راه برای صرفه جویی در زمان و خوردن غذاهای متنوع و بهداشتی است.
اگر شما کمی خلاقیت به کار ببرید و در وب سایت یا پیج اینستاگرامی خود عکس های هوس انگیزی از غذاهایتان به اشتراک بگذارید، به تدریج مشتری های شما زیاد خواهند شد. کسب کار آنلاین غذا یکی از پرطرفدارترین و پر سودترین کسب و کارهای اینترنتی در دنیای امروز است. برای ایده های بیشتر در زمینه کسب و کار اینترنتی توصیه می کنم مقاله ایده کسب و کار اینترنتی را بخوانید. در ادامه به این سوال که چطور یک کسب و کار آنلاین غذا با سرمایه کم راهاندازی کنیم؟ پاسخ می دهیم.
چگونه کسب و کار اینترنتی راه بیندازیم؟
بهتر است با یک داستان واقعی شروع کنیم؛ خانم تقوی به مهارت در آشپزی در میان فامیل معروف بود و همیشه دنبال راهی برای کسب درآمد در منزل از همین طریق بود. تا اینکه تصمیم گرفت با راه اندازی یک پیج در اینستاگرام و به اشتراک گذاشتن غذاهای خوشمزه خودش، کسب و کارش را شروع کند.
در این زمینه پیشرفت خوبی هم داشت و مشتریان زیادی نیز جذب کرد؛ اما درست زمانی که اینستاگرام از دسترس خارج شد، بسیاری از مشتری های خودش را از دست داد. تصمیم گرفت در کنار شبکه های اجتماعی از یک وب سایت فروشگاهی برای توسعه کسب و کار خودش کمک بگیرد.
با راه اندازی وب سایت اینترنتی، علاوه بر فروش غذاهای خانگی، کم کم مواد خوراکی مختلفی مثل سبزی های خشک، آبلیمو، رب و پیاز داغ را به فروش گذاشت. موفقیت این بانو، دلیلی شد تا ما راهکارهای کاربردی در راه اندازی کسب و کار آنلاین غذا را برای شما بیان کنیم.
کدام خوراکی ها برای فروش آنلاین مناسب اند؟
بازار مواد غذایی، بازار وسیعی است. بنابراین برای موفقیت در کسب و کار آنلاین غذا بهتر است در یک زمینه تخصصی شروع به کار کنید و سپس مانند خانم تقوی داستان ما کسب و کار خود را گسترش دهید. اینگونه ابتدا مشتریان ثابت پیدا خواهید کرد و سپس کسب و کار شما گسترش خواهد یافت.
- تهیه غذا مجالس و فینگر فود ها
می توانید پذیرایی مجالس را به عهده بگیرید. مثلا، فینگر فود ها یا غذاهای لقمه ای آماده کنید و به صورت اینترنتی به فروش بگذارید. هرچه در تزیین این نوع غذاها ظرافت و خلاقیت به کار ببرید، فروش بهتری نیز خواهید داشت. فینگر فود از صفر تا صد به عنوان یک شغل پردرامد در اینترنت محسوب می شود.
- غذاهای پرطرفدار
امروزه مردم به دلیل مشغله زیاد به فست فود ها روی آورده اند. پخت و فروش این نوع غذاها به ویژه اگر مواد غذایی با کیفیت و خانگی به کار ببرید، انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. علاوه بر فست فود ها، برخی غذاها مانند انواع آش و سوپ در میان مردم محبوبیت بیشتری دارند. تهیه این نوع غذاها نیز گزینه خوبی برای فروش آنلاین غذا است.
- غذاهای خاص و محلی
میدانیم که هر فرهنگ و منطقه ای در ایران غذای مخصوص خود را دارد؛ شما حتی می توانید غذای کشورهای دیگر را نیز تهیه کنید. از آنجایی که اکثر مردم مشتاق هستند که مزه های جدید را امتحان کنند، تهیه این نوع غذاها سودآور خواهد بود. برای مثال در خیابان مرداویج اصفهان یک فست فودی موفق با ایده پخت غذاهای خارجی مانند ساندویچ های لبنانی، در این زمینه فروش خوبی داشته است.
- مواد غذایی رژیمی برای افراد خاص
حتما میدانید که اضافه وزن و کالری زیاد غذاها یکی از دغدغه این روزهای مردم شده است. پخت غذاهای رژیمی و سالم و یا غذاهای مخصوص افرادی که آلرژی دارند نیز یکی دیگر از ایده های کسب و کار در زمینه فروش آنلاین خوراکی است. برخی از رستوران ها با ارائه منویی با غذاهای رژیمی که زیر نظر پزشک تغذیه آماده شده است، توانسته اند محبوبیت خاصی در میان مردم پیدا کنند و فروش خوبی داشته باشند.
- تهیه غذای شرکت ها و ارگان ها و پاساژهای بزرگ
بسیاری از شرکت ها وارگان ها، به دنبال یک رستورانی هستند که غذای کارکنان آن ها را تامین کند. حال اگر این غذا خانگی باشد و با بهترین مواد تهیه شده باشد، در میان این قشر پرطرفدار خواهد بود. چرا که با حذف واسطه ها قیمت تمام شده غذا نیز برای مدیر ارگان یا شرکت ارزانتر تمام می شود.
- پخت انواع کیک، شیرینی و دسر
این نوع خوراکی ها متنوع بوده و علاوه بر پخت و فروش شیرینی های ایرانی، می توانید دسر کشورهای مختلف را تهیه کنید و به صورت آنلاین بفروشید. شما می توانید با پخت شیرینی و یا شکلات های زیبا و متناسب با اعیاد و مناسبت های خاص فروش خود را افزایش دهید.
چگونه غذای خانگی خود را بفروشیم؟
کمی قبل تر به شما پیشنهاد هایی را برای کسب درآمد از فروش غذا گفتیم، اما چگونه غذای خانگی خود را بفروشیم؟ ما در این مطلب 3 روش فروش آنلاین خوراکی ها را به شما یاد می دهیم. هرکدام از این روش ها معایب و مزایای خود را دارند. اگر می خواهید درفروش آنلاین غذا پیشرفت کنید تنها به یک روش اکتفا نکنید.
1. خرید فروشگاه اینترنتی آماده
با خرید سایت فروشگاهی یا یک فروشگاه ساز آماده، شما می توانید فروش آنلاین خود را با کمترین هزینه شروع کنید. فروش از طریق راه اندازی فروشگاه اینترنتی، دارای یک سری مزایا و معایب می باشد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی غذا
- پرداخت از درگاه بانکی
فروش در یک وب سایت، این امکان را برای مشتریان فراهم می کند که به آسانی از طریق درگاه بانک های مختلف هزینه را پرداخت کنند.
- امکان به روزرسانی آسان محصولات
در یک فروشگاه اینترنتی محصولات پیوسته از جهات مختلف در حال تغییر هستند. این تغییرات در این فضا به آسانی قابل اجرا بوده و از طرفی مشتریان نیز این تغییر را می توانند ببینند. حتی در بسیاری از فروشگاه ساز ها تغییر گروهی قیمت محصولات از طریق اکسل وجود دارد.
- دسته بندی دقیق محصولات
هر فروشگاهی می تواند محصولات خود را در دسته های مرتبط، دسته بندی کند. داشتن منویی از این دسته بندی ها، خرید را برای مشتریان آسان می کند. با توجه به اینکه دیجی کالا طیف وسیعی از دسته بندی ها را پوشش می دهد، برای راحتی کاربران خود از مگامنو استفاده می کند.
- امکان جستجو پیشرفته محصولات
مشتریان با جستجوی نام و یا برند محصول مورد نظر می توانند به آسانی آن را پیدا کنند.
- کاهش خطر فیلتر شدن فروشگاه اینترنتی
شبکه های اجتماعی خارجی بیشتر در معرض فیلتر شدن هستند؛ ولی وب سایت فروشگاهی اگر مطابق با قوانین باشد، خطر فیلتر شدن شما را تهدید نخواهد کرد.
معایب وب سایت فروشگاهی غذا
- برای شناخته شدن نیازمند تلاش بیشتری هستید
برای شناخته شدن یک وب سایت فروشگاهی، شما باید کمی صبور باشید. علاوه براین محتوا، ظاهر و خدمات یک وب سایت نیز در اعتبار و شهرت آن بسیار موثر است. بنابراین باید پیوسته در به روز کردن سایت خود تلاش کنید و با پیاده سازی تکنیک های سئو، در اولین نتایج جستجو قرار گیرید.
- نیاز به هزینه اولیه
برای راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی، شما نیازمند صرف یک هزینه اولیه هستید. البته این هزینه بستگی به نوع فروشگاه شما دارد. اگر می خواهید با صرف هزینه کمتر شروع به کار کنید، می توانید از فروشگاه ساز آماده استفاده کنید. ضمن اینکه کار کردن با فروشگاه ساز برای همه آسان است. در غیر اینصورت باید برای طراحی یک وب سایت فروشگاهی اختصاصی هزینه بیشتری پرداخت کنید.
طراحی سایت فروشگاهی وردپرس برای فروش انواع محصولات فیزیکی و دانلودی توسط وب پویا تنها در 3 روز کاری آماده خواهد شد. شما می توانید با توجه به نیاز کسب و کارتان، یکی از پکیج های صفحه زیر را انتخاب کنید:
شروع قیمت از :
5.900.000 تومان
2. فروش در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام
در پاسخ به سوال چگونه غذای خانگی بفروشیم؟ می توان به فروش در شبکه های اجتماعی اشاره کرد. اینستاگرام برای شروع کار و جذب مشتری گزینه مناسبی است، اما رفته رفته و با افزایش مشتریان خود متوجه می شوید که اکتفا به این فضا کار درستی نیست. چرا که امکان مدیریت مشتریان زیاد از طریق اینستاگرام دشوار است و همچنین نیاز به فضایی امن خواهید داشت.
مزایای فروش در اینستاگرام
فروش غذای خانگی در بستر اینستاگرام، مزایایی دارد که عبارتند از:
- استفاده از آن رایگان است
همانطور که گفتیم این فضا برای شروع کار شما بهترین گزینه است، زیرا بدون صرف هزینه می توانید کسب و کار خود را شروع کنید.
- کارکردن با آن آسان است
هرکسی کارکردن با موبایل هوشمند را بلد باشد، میتواند به راحتی در این فضا پست های خود را به اشتراک بگذارد.
- احتمال بالای دیده شدن
اگر بازاریابی و تکنیک های کار با اینستاگرام را بلد باشید، می توانید به خوبی در این فضا دیده شوید.
معایب فروش اینترنتی در اینستاگرام
- امکان فیلتر شدن
با فیلتر شدن اینستاگرام بسیاری از کسب و کارها در معرض خطر قرار گرفته اند. آن دسته از کسب و کارهایی که در کنار پیج اینستاگرام یک وب سایت نیز راه اندازی کرده اند، هیچ نگرانی نخواهند داشت. چرا که با از کار افتادن اینستاگرام از طریق وب سایت با مشتریان خود در ارتباط هستند. از اینستاگرام بهتر است به عنوان بستری برای تبلیغات و تعامل با مشتریان خود استفاده کنید.
- عدم امکان پرداخت آنلاین
یکی از معایب دیگر این برنامه، عدم اتصال به درگاه بانکی است. همین امر علاوه بر افزایش خطا در محاسبات شما، برای مشتریان نیز فرایندی وقت گیر و سخت خواهد بود.
- عدم امکان به روزرسانی محصولات
اگر محصولی نیاز به تغییر داشته باشد، این کار به آسانی قابل انجام نیست، و نیازمند فرایندی وقت گیر و سخت است.
- محصولات دسته بندی ندارند
زمانی که محصولات دسته بندی شده باشند، مشتریان به آسانی میتوانند محصولات مورد نظر خود را پیدا کنند. عدم امکان دسته بندی در اینستاگرام، پیدا کردن محصول در حجم عظیمی از پست ها را برای مشتریان سخت کرده است.
3. فروش در سایت های دیگر
یکی از روش های فروش غذاهای خانگی در اینترنت، فروش در سایت های دیگر است. وب سایت هایی وجود دارند که به ازای دریافت کمیسیون، یک بستر فروش در اختیار شما قرار می دهند. در واقع شما در سایت دیگری یک غرفه برای فروش محصولات خود با مدیریت مجزا خواهید داشت. به این نوع از وب سایت ها، مارکت پلیس گفته می شود.
اما همانطور که گفتیم شما به ازای فروش در این وب سایت ها باید هزینه ای را به مدیر سایت پرداخت کنید؛ این هزینه در طولانی مدت می تواند سبب کاهش سود شما شود. به عنوان مثال وب سایت باسلام یکی از مارکت پلیس های معروف در ایران است که در زمینه فروش محصولات غذایی خانگی نیز فعالیت می کند.
اما ما به شما پیشنهاد می کنیم، خودتان یک مارکت پلیس طراحی کرده و دیگران را جذب کنید. با این کار نه تنها برای خود یک وب سایت راه اندازی کرده اید، بلکه از فروش دیگران نیز سود خواهید کرد. اکنون که متوجه شدید چطور غذای خانگی بفروشید، پیشنهاد می کنیم در ادامه با ایده های پولساز راه اندازی کسب و کار آنلاین غذا با ما همراه باشید.
چند پیشنهاد پولساز در راه اندازی کسب و کار آنلاین غذا
شما در کنار تهیه و فروش غذا می توانید با پیاده سازی تکنیک ها و ایده هایی که در ادامه معرفی می کنیم، سود خود را از فروش آنلاین غذا افزایش دهید.
- بسته بندی شیک محصولات غذایی
بسته بندی شیک و البته با رعایت نکات بهداشتی یکی از کارهایی است که در کنار آشپزی می توانید انجام دهید. شاید بپرسید بسته بندی چه نوع مواد غذایی؟ برای مثال بازار شکلات های خاص و خارجی که میتوانید خودتان درست کنید و یا به صورت عمده خریداری کنید، در میان مردم داغ است. اکثر مردم به عنوان هدیه از این شکلات ها استفاده می کنند، بنابراین بسته بندی شیک و زیبا در فروش آن ها موثر خواهد بود.
- فروش میوه و سبزی خشک، محصولات ارگانیک
بسیاری از بانوان شاغل به دلیل مشغله زیاد، به خرید آنلاین مواد اولیه غذایی مانند رب و سبزی های معطر و خشک رو آورده اند. از آنجاییکه ارگانیک بودن این محصولات مهم است، فروش آنلاین این نوع خوراکی ها با تاکید بر خانگی بودنشان گزینه خوبی برای کسب و کار خواهد بود.
- تهیه فیلم آموزشی آشپزی
کافی است پخت غذایی را بلد نباشید، تنها با یک جستجوی ساده در فضای اینترنت به راحتی دستور پخت آن را پیدا خواهید کرد. تهیه ویدیوهای آموزشی با کیفیت در زمینه پخت انواع غذاها و خوراکی ها بازدید بالایی در اینترنت خواهد داشت. هرچه بازدید ویدیوهای شما افزایش یابد، می توانید با تبلیغات در ویدیوهای خود نیز، کسب درآمد کنید.
- پذیرش خدمات پذیرایی مجلس ها
زمانی که شما خدمات برگزاری یک مجلس را می پذیرید، به راحتی می توانید غذایی که تهیه می کنید مثل فینگر فود ها یا انواع کیک ها را در مهمانی استفاده کنید و اگر اینکار به خوبی انجام دهید، مطمئن باشید از همان مهمانی چند نفر مشتری پیدا خواهید کرد!
- فروش ترکیب چند خوردنی
یکی از ایده ها برای کسب و کار آنلاین غذا، ترکیب چند خوردنی و ایجاد یک خوراکی جدید است. مثلا اسموتی ها، شیک ها و بسیاری از خوراکی های خوشمزه دیگر، به همین روش ایجاد شده اند و طرفدار خاص خودشان را دارند. شما هم می توانید با کمی خلاقیت و آزمون و خطا یک ترکیب برنده بسازید.
- فروش غذاهای محلی
فروش غذاهای محلی یک منطقه خاص ایده بسیار خوبی برای راه اندازی آنلاین فود است. برای مثال می توانید در دیگر استان ها خوراکی های جنوبی را درست کنید و بفروشید، یا حتی غذاهای محبوب کشورهای دیگر را درست کنید و بفروشید.
- غذای مخصوص افراد رژیمی و افراد خاص
به دلیل سبک زندگی نادرست بسیاری از مردم با چاقی و اضافه وزن مواجه شده اند درنتیجه به دنبال غذاهای رژیمی هستند. می توانید برای این دسته از مردم یا افرادی که رژیم غذایی خاص دارند مثل افراد دیابتی غذا تهیه کنید و بفروشید. همچنین امروزه بسیاری از مردم به دنبال مواد غذایی ارگانیک و طبیعی هستند، می توانید در این زمینه فعالیت کنید و سود خوبی کسب کنید.
- تهیه مواد غذایی در خانه
اگر سرمایه کافی ندارید، می توانید از خانه کسب و کار خود را شروع کنید. نیاز نیست حتما یک رستوران یا تهیه غذا بزرگ داشته باشید. در خانه و با کمک سایر اعضای خانواده کسب و کار کوچک خود را راه اندازی کنید و به صورت آنلاین بفروشید.
مواد اولیه و تجهیزات را چطور تامین کنیم؟
یکی از اصلی ترین دغدغه های افراد برای راه اندازی کسب و کار آنلاین غذا، تامین مواد اولیه و تجهیزات است. اصولا یک خانم خانه دار سرمایه زیادی برای تامین تجهیزات بسیار پیشرفته ندارد، به همین دلیل باید به دنبال راه های ارزان باشد. در ادامه راهکارهایی را برای تامین مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز به شما خواهیم گفت:
- تهیه مواد اولیه از فروشگاه ها، عمده فروشی ها و ... با توجه به نیازتان
- تهیه مواد اولیه به صورت مستقیم از تولید کننده های سایت باسلام
- خرید وسایل دست دوم از وب سایت های دیوار و شیپور
- خرید قسطی وسایل مورد نیاز
راه اندازی کسب و کار اینترنتی در حوزه غذا چقدر هزینه دارد؟
از آنجایی که روزانه قیمت مواد اولیه و تجهیزات افزایش پیدا می کند، نمی توان هزینه دقیقی را برای آن مشخص کرد. اما به طور کلی اگر قصد فروش محصولات تولید شده در فروشگاه اینترنتی را داشته باشید، بهتر است یک روش ارزان را انتخاب کنید.
ارزان ترین راه برای داشتن فروشگاه اینترنتی، استفاده از فروشگاه ساز است که در ادامه می توانید لیستی از قیمت و امکانات آن را مشاهده کنید. به این نکته توجه کنید که هزینه پرداخت شده برای فروشگاه اینترنتی، تنها یکبار بوده و نیازی به تمدید سالیانه یا ماهیانه نخواهید داشت.
نسخه پیشرفته فروشگاه ساز
7.900.000 تومان - مادام العمر
امکان تعریف نامحدود دسته بندی و محصول
امکان جستجو حرفه ای در محصولات
امکان تعریف انواع روش های خرید و پرداخت
امکان تعریف انواع روش های ارسال و حمل و نقل
امکان درون ریزی و برون بری یکجا محصولات
امکان مقایسه پیشرفته محصولات
پیشنهاد کالاهای مرتبط و مشابه فروشگاه
دارای ثبت نام پیامکی آسان
امتیاز دهی کاربران به محصولات
دارای کیف پول مجازی برای کاربران
نمایش فاکتور و پیش فاکتور به مشتری
افزودن محصولات به لیست علاقمندی ها
بخش پیشنهادات شگفت انگیز با تایمر معکوس
یکسان سازی قیمت محصولات با فایل اکسل
مشاهده نمودار تغییر قیمت
کد تخفیف 5% : takhfif5p
نسخه حرفه ای فروشگاه ساز
9.900.000 تومان - مادام العمر
تمام امکانات نسخه پیشرفته +
چند فروشندگی و غرفه دهی حرفه ای (مارکت پلیس)
دارای موتور هوشمند ایندکس آنی گوگل
پنل فروشندگان کامل و حرفه ای
قابلیت ثبت نام فروشندگان با شماره موبایل
تسویه حساب خودکار با فروشندگان
قابلیت درج تخفیف توسط هر فروشنده
امکان انتخاب محصولات موجود در فروشگاه توسط فروشنده
صدور فاکتور تفکیک شده برای هر فروشنده
پنل بازاریابی اختصاصی برای هر کاربر
سئو پیشرفته با قابلیت پیشنهاد کلمات کلیدی
آنالیز و بررسی هوشمند سئو هر صفحه
یک جلسه آموزش خصوصی سئو فروشگاه
ارائه قیمت عمده (مشاهده فقط برای عمده فروشان)
قابل اتصال به سیستم حسابداری
ویرایش دلخواه فیلدهای ثبت سفارش
کد تخفیف 10% :takhfif10p
فروش آنلاین غذا و خوراکی چقدر درآمد دارد؟
میزان درآمد شما از فروش اینترنتی خوراکی به میزان تلاش شما بستگی دارد. هر چه محصولات تولید شده سالم تر و با کیفیت تر باشد، احتمال فروش آنها نیز افزایش می یابد. علاوه بر این بازاریابی شما در این حوزه هم در میزان درآمدتان به شدت تاثیر گذار است.
زمانی که بتوانید به نحوی برند سازی کنید و به شیوه درست کارتان را تبلیغ کنید، خود به خود فروشتان افزایش خواهد یافت.
راه های افزایش فروش اینترنتی محصولات غذایی خانگی
اکنون که متوجه شدید چگونه محصولات غذایی خانگی خود را بفروشید، نیاز به پیاده سازی یک سری تکنیک ها به منظور افزایش فروش اینترنتی خود خواهید داشت. در ادامه شما را با چند روش افزایش فروش اینترنتی محصولات غذایی خانگی آشنا می کنیم.
1. تولید محتوای حرفه ای
یکی از اصلی ترین راه های افزایش فروش محصولات غذایی در اینترنت، تولید محتوای حرفه ای برای سایت یا پیج اینستاگرامتان است. در واقع شما می توانید با مطالبی که منتشر می کنید، مشتری را برای خرید ترغیب کنید. در محتواهای خود می توانید آموزش پخت غذاهای مختلف، نحوه تزئین آنها، مزایا و معایب هر خوراکی، غذاهای رژیمی یا مخصوص برخی از بیماری ها و ... را قرار دهید. در مقاله "چگونه تولید محتوا کنیم" برایتان توضیح داده ایم که چگونه برای فروشگاه اینترنتی خود تولید محتوا کنید.
2. تحویل فوری سفارشات
ارسال به موقع و صحیح غذاها و خوراکی ها از نکات بسیار مهمی است که باید به آن به طور ویژه توجه کنید. غذاهایی که آماده می کنید باید در اسرع وقت و به طور سالم به دست مشتری برسد. همچنین خوراکی های خشک که قابلیت ارسال به شهرهای دیگر را نیز دارند، باید سالم و با بسته بندی بهداشتی ارسال شوند.
3. ارائه تخفیف و برگذاری جشنواره های خاص
از دیگر تکنیک های افزایش فروش اینترنتی محصولات غذایی خانگی، ارائه تخفیف و برگذاری جشنواره های خاص است. شما می توانید به مناسبت های مختلف تخفیفاتی را روی محصولات خود اعمال کنید. همچنین می توانید به ازای خرید بیشتر از یک سقف قیمتی مشخص، ارسال را رایگان کنید.
4. تبلیغات حرفه ای
از دیگر مواردی که در فروش اینترنتی محصولات غذایی خانگی تاثیر می گذارد، تبلیغات است. شما می توانید به عنوان اسپانسر یا از طریق تبلیغات گوگل، وب سایت خود را به دیگران معرفی کنید. به عنوان مثال می توانید نمونه ای از خوراکی های خود را به صورت رایگان برای ارگان ها، شرکت ها یا اینفلوئنسر ها ارسال کنید. سپس از آنها بخواهید که شما را به دیگران معرفی کنند. در مقاله "تبلیغات سایت فروشگاهی" راهکارهای تبلیغ فروشگاه اینترنتی و افزایش فروش معرفی کرده ایم.
نتیجه گیری
با توجه به مطالبی که گفتیم حتی در بحرانی ترین وضعیت اقتصادی نیز کسب و کار های آنلاین، نسبت به دیگر کسب و کار ها موفقیت بیشتری خواهند داشت؛ زیرا دنیای کنونی، سوار بر موج تکنولوژی در حال پیشروی است. افرادی می توانند با این موج همراه شوند که متناسب با نیاز و تغییرات جامعه عمل کنند. بنابراین شروع یک کسب و کار آنلاین تنها نیازمند ایده، خلاقیت و سرمایه اولیه کم است. برای اطلاع بیشتر درباره راه اندازی سایت فروش آنلاین غذا با ما در تماس باشید.